Categorie: Actual

Ploiesti Jazz Festival, una dintre cele mai importante manifestări culturale ale toamnei, vă aşteaptă în perioada 20 – 24 octombrie 2021 cu o serie de concerte excepționale și cu o multitudine de invitați surpriză.

Evenimentul va fi deschis miercuri, 20 octombrie, de Hybrid Symphonic Jazz – Elena Mîndru și Orchestra Simfonică a Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploiești.
„Piano Day”, este programat să aibă loc joi, 21 octombrie, și îi va avea în prim-plan pe Toma Dumitriu, Albert Tajti, Ion Baciu Jr., Sorin Zlat & Ploiești Jazz Trio.
Vineri, 22 octombrie, veți putea asculta Michael Acker Group (AUS) și Nicolas Simion Group (GER).
Arcuș Trio (ROU) și Ploiești Big Band Jazz Society – dirijor Razvan Cojanu vă dau întâlnire sâmbătă, 23 octombrie.
Cea de-a XVI-a ediție a Ploiești Jazz Festival se va încheia duminică, 24 octombrie, cu “I remember Johnny” – Cristian Soleanu Quintet și Tetris – Cătălin Milea Quartet, care o va avea invitată pe Ana Maria Roșu (voce).
 
Biletele și abonamentele pentru prezența fizică în sală sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii sau, online, aici. Biletele virtual, pentru vizionarea online, integral, a evenimentului, sunt disponibile aici.
ploiesti jazz festival 2021 afis mare
 
Evenimentul este organizat de Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploieşti și Primăria Ploieşti, sub auspiciile Familiei Regale a României și sub egida Ministerul Culturii. Informaţii suplimentare și rezervări la 0726.203.744.
 

Back To Top