dragos patraru jurnalist starea natiei
Categorie: Actual

În următoarea perioadă, locul jurnalistului ploieștean Dragoș Pătraru, la “Starea Nației”, va fi luat de Ștefania Cîrcu. Echipa emisiunii a anunțat că realizatorul a fost confirmat cu Covid.

“Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30.

Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania”, este anunțul publicat pe pagina de Facebook a emisiunii “Starea Nației”.

Pe aceeași cale a transmis un mesaj și jurnalistul Dragoș Pătraru: “Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are covid spun: dar parca era vaccinat! Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei covid, ci te ajută să nu mori dacă îl iei sau rămânem aceiași ignoranți needucați ai Europei?

PS: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fără vaccin. Să vă fie bine!”

Emisiunea “Starea Nației” continuă de luni, 22.30, la Prima TV.

Back To Top