Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

masina politie perchezitii certificate false vaccinare
Categorie: Actual

17 percheziții au loc, joi, în Prahova, inclusiv la un centru de vaccinare și patru cabinete medicale individuale din județ, într-un dosar referitor la eliberarea de certificate false de faccinare anti-Covid.

“În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, efectuează 17 percheziții domiciliare, toate în județul Prahova, într-o cauză penală în care sunt efectuate cercetări în legătură modalitatea de eliberare a certificatelor de vaccinare anti Covid. Activitatea vizează un centru de vaccinare și patru cabinete medicale individuale, printre persoanele implicate fiind și personal medical din cadrul acestor entități”, menționează IGPR într-un comunicat oficial.

Vedeți AICI mai multe detalii despre cum acționau escrocii.

35 de persoane duse la audieri, în legătură cu eliberarea de certificate false de vaccinare

Ancheta se referă la fapte de luare de mită, dare de mită, trafic de influență, cumpărare de influență, fals informatic și uz de fals.

Cu această ocazie vor fi puse în executare 35 de mandate de aducere emise pe numele suspecților, menționează sursa citată.

La activitatea menționată participă polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Judeţean Prahova.

Update - Patru persoane reținute

Patru persoane au fost reținute în dosar, printre acestea numărându-se și trei asistenți medicali, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Acestea au mai dezvăluit că perchezițiile de joi au vizat inclusiv un centru de vaccinare din Valea Călugărească și patru cabinete medicale.

Update - Propunere pentru arestarea preventivă a persoanelor reținute

"Prin ordonanțele procurorului de caz, din data de 14 octombrie a.c., s-a dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 persoane, precum și punerea în mișcare a acțiunii penale față de acestea. Ele vor fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă", a anunțat IJP Prahova, în cursul zilei de vineri.

Foto ilustrație

Back To Top