DSP Prahova
Categorie: Actual

Ioana Loghin nu mai este la conducerea DSP Prahova și se pare că, până acum, nici nu ar fi fost numită vreo altă persoană în ămas vacant la Direcția Județeană de Sănătate Publică.

De astăzi fost șef al Direcției de Sănătate Publică Prahova, Ioana Loghin a câștigat, luna trecută, concursul de manager la Sanatoriul Balneoclimateric de Copii din Bușteni (VEZI DETALII). Săptămâna trecută, Ioana Loghin era încă în funcție.

Astăzi, însă, nu! Iar în județ nu a ajuns, din datele de la acest moment, nicio informare cu privire la persoana care va prelua conducerea DSP Prahova.

Situația apare într-un moment delicat, ținând cont că ultima săptămâna a fost poate cea mai grea pentru județ, de la începutul pandemiei, după numărul de cazuri noi și de decese (VEZI DETALII). Mai mult, secțiile Covid din spitale sunt neîncăpătoare și autoritățile susțin că se fac eforturi pentru a crește numărul de paturi pentru pacienți (VEZI DETALII). În fapt, însă, DSP Prahova cheie în gestionarea tuturor acestor aspecte, dar cea care se ocupă și de realizarea anchetelor epidemiologice pentru cazuri confirmate, nu are, astăzi, director.

Back To Top