Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dedeman conduce in topul firmelor din sud estul Europei
Categorie: Actual

Gigantul Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială din România după cifra de afaceri, se află pe primul loc în topul profiturilor din regiunea Europei de Sud-Est. Business-ul românesc a înregistrat un câştig net de aproape 300 milioane de euro în anul 2020, arată clasa­mentul SEE Top 100, realizat de SeeNews.

Citește și: Adrian Dragomir (Termene.ro): “Business-urile se construiesc greu, încet și cu o viziune pe termen lung. Deja este foarte greu fără să ai în spate componenta de tehnologie”

Dedeman completează alte patru companii românești care conduc topul

Primele patru poziţii în topul câştigurilor sunt ocupate de companii din România. Astfel, Hidroelectrica se află pe locul al doilea, cu un câştig de 298,1 mil. euro, OMV Petrom pe poziţia a treia, cu 283,7 mil. euro profit anul trecut, iar Romgaz pe locul al patrulea, cu un profit de 262,6 mil euro. A cincea poziţie este ocupată de grupul sloven Krka, activ în industria farma.
Zona SEE include ţările din sud-estul Europei, adică Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Grecia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, România, Serbia, Turcia, Republica Moldova şi Slovenia.

Citește și: Salariul minim diferențiat, pentru angajații cu studii superioare, dispare din 2022. Salariul minim brut pe țară va fi majorat

Dedeman a raportat pentru anul 2020 o cifră de afaceri de 9,1 mld. lei (aproximativ 1,8 mld. euro), în creştere cu 10,5% faţă de 2019, compania din Bacău fiind, de altfel, lider detaşat în topul celor mai mari companii antre­prenoriale româneşti. Profitul companiei a urcat şi mai puternic însă, cu 28% în 2020 faţă de 2019, la 1,64 mld. lei. Marja de profit net a Dedeman a fost în 2020 de 18%. Sursa alephnews.ro

Back To Top