Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

adrian dragomir co-fondator termene.ro
Categorie: Economic

Adrian Dragomir, fondator Termene.ro, a răspuns provocării lansate de Forbes România de a vorbi despre provocările actualului moment, cu atât mai mult cu cât nu mai reprezintă doar o perioadă complicată de concedii, ci una cu mari așteptări privind revenirea la normalitate.

Adrian Dragomir a arătat, pentru Forbes România, că anul acesta oportunitățile de creștere pentru Termene.ro au venit din zona enterprise, sectorul companiilor mari și foarte mari, impunând-se alocarea de resurse suplimentare spre zona enterprise. “Alte oportunități de creștere vin din baza de utilizatori ai companiei: avem peste 2000 de clienți plătitori astăzi, dintre cele peste 80.000 de companii care folosesc platforma Termene.ro. Numărul utilizatorilor și al clienților înregistrează o creștere constantă în prezent. Cel mai mult ne bucură faptul că avem rată de retenție a clienților de peste 90%”, spune co-fondatorul Termene.ro.

Principalele obstacole și îngrijorări

Dragomir a arătat că businessul românesc a suferit în mod constant de lipsa de predictibilitate în ultimii 30 de ani, în condițiile în care „business-urile se construiesc greu, încet și cu o viziune pe termen lung, de cel puțin 3 ani, ca să ajungi cu un business la maturitate”. “În ceea ce privește industria tech, da, există o predictibilitate, și activăm într-o industrie în creștere. Acest ritm de creștere va accelera în următorii ani și, în același timp, va crește cererea pentru programatori de tehnologie foarte buni. Deja este foarte greu să dezvolți un business competitiv fără să ai în spate componenta de tehnologie, iar în anii următori va fi dificil chiar fără o componentă de Machine Learning și de inteligență artificială, concepte care își fac loc în viața noastră tot mai des”, a mai spus Adrian Dragomir, pentru Forbes România.

Din punctul său de vedere, la momentul actual, îngrijorarea principală este generată de valul masiv de concedii din businessul din România.

Citiți interviul integral pe forbes.ro.

Foto: Facebook/ Adrian Dragomir

Back To Top