Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vane
Categorie: Actual

Subprefectul județului Prahova, Alexandru Vane, solicită ISU - Departamentul Vălenii de Munte – reevaluarea deciziei luate după ce o voluntară a postat un film ironic pe rețelele de socializare.

„Stimați colegi din cadrul ISU - Departamentul Vălenii de Munte - după cum știți, împărtășim împreună stresul și efortul zilelor complicate pe care, din păcate, suntem nevoiți să le trăim, împreună cu întreaga comunitate din județul Prahova.

În virtutea relației noastre profesionale deosebite și a imensei aprecieri pe care v-o port, vă adresez public rugămintea de a reevalua decizia în legătură cu voluntara din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova care a publicat o postare pe o rețea de socializare.

Din punctul meu de vedere, persoana în cauză nu ironiza activitatea inspectoratului și, cu atât mai puțin, eforturile zilnice depuse de colegii noștri. Din contră, aceasta încerca, într-o manieră poate nu neapărat foarte inspirată, să tragă un semnal de alarmă asupra inconștienței multora dintre semenii noștri care blochează apelul de urgență cu false necesități care nu fac obiectul unei urgențe imediate.

Stimați colegi, vă adresez rugămintea fermă și colegială de a reconsidera o decizie legată de un om care, până la urmă, ajută în mod voluntar la salvarea de vieți omenești, încă din anul 2019. Vă mulțumesc și vă asigur de întregul meu suport și apreciere pentru efortul pe care îl depuneți în salvarea de vieți omenești!”, a transmis subprefectul Alexandru Vane.

Citește și Exemplul unei ploieștence: „Vreau să fiu voluntar în secția COVID din Spitalul Județean Ploiești”

Back To Top