Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ciorani
Categorie: Actual

Marin Voicu, primarul comunei Ciorani, trimis în judecată într-un dosar de fraudă electorală, a fost reţinut într-o speţă care vizează furtul unor saci cu buletine de vot din arhiva Judecătoriei Mizil.

Voicu este acuzat de instigare la sustragerea de probe, în aceeaşi cauză fiind reţinute alte două persoane, autorul furtului şi un complice. Cei trei vor fi prezentaţi, miercuri, Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă. Ancheta în acest dosar a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mizil.

Buletine de vot furate în februarie

În martie, Judecătoria Mizil a anunțat că procurorii acestei structuri fac cercetări într-un dosar privind sustragerea buletinelor de vot de la alegerile locale organizate în septembrie 2020 în comuna prahoveană Ciorani, existând suspiciuni de fraudare a votului. Potrivit unui comunicat emis la acel moment, buletinele de vot erau depozitate în arhiva Judecătoriei Mizil, care funcţionează într-o clădire proprietate a Primăriei Mizil, acestea fiind furate în seara zilei de 8 februarie.

Citește și Primele condamnări în dosarul de fraudă electorală de la Ciorani. Patru inculpați și-au recunoscut vina

Back To Top