sentinta sala judecata ciocan judecator
Categorie: Actual

Procurorii au trimis în judecată dosarul fraudei electorale de la Ciorani, care a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Buzău pe 30 iulie. Joi au fost pronunțate și primele sentințe.

Judecătoria Buzău s-a pronunțat, pe 5 august, în cazul a patru inculpați care au semnat acorduri de recunoaștere a vinovăției (VEZI DETALII).  Tei persoane au fost condamnate pentru falsificarea documentelor și evidențelor electorale în formă continuată (patru acte materiale), iar în al patrulea caz este vorba despre aceeași faptă comisă sub forma a 37 de acte materiale (VEZI DETALII).

Cele patru persoane au fost condamnate la câte 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității, care vor fi efectuate la Primăria Ciorani sau Liceul Ciorani.

Cele patru hotărâri nu sunt definitive, iar ele pot fi atacate cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Lotul Ciorani așteaptă să ajungă în instanță

Cea mai mare parte a “lotului Ciorani” (din care face parte și Marin Voicu, primarul ales al comunei, dar suspendat din funcție - VEZI DETALII) urmează să fie judecat. Dosarul se află tot pe rolul Judecătoriei Buzău, însă instanța nu a stabilit, deocamdată, data primei înfățișări.

Back To Top