Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

La nici o lună după ce a fost sancționată pentru postarea unui clip video ironic, Ioana Avram a revenit la voluntariat, în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean. La momentul respectiv, subprefectul Alexandru Vane a solicitat ISU să își reconsidere decizia de a renunța la serviciile voluntarei.

„Acel incident nefericit nu m-a făcut să renunț la ceea ce îmi place să fac, ba chiar m-a făcut să-mi doresc să ajung mai sus. Am luat totul ca pe o lecție, întâmplarea care a devenit virală m-a ajutat să îmi dau seama de anumite lucruri. Acum sunt voluntar la SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean), în continuare o să ajut oamenii prin implicarea mea. Nimic nu mă oprește din a face bine. Au fost oameni care m-au susținut și le mulțumesc pentru tot, le sunt foarte recunoscătoare. Având în vedere că nu mă cunoșteau foarte bine, faptul că au avut încredere în mine mă face foarte fericită”, a declarat, pentru Actualitatea Prahoveană, Ioana Avram.

La începutul lunii noiembrie, Ioana Avram, voluntar de peste doi ani la ISU Vălenii de Munte, a publicat pe rețelele de socializare un clip video ironic. Conducerea ISU a reacționat rapid și a renunțat la serviciile voluntarei, gest care a fost contestat în spațiul public.  

Citește și Apelul subprefectului Alexandru Vane: „Îi rog pe colegi să reevalueze decizia legată de voluntara ISU”

Back To Top