Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mihai vasile teatrul equinox
Categorie: Actual

Regizorul Mihai Vasile, fondator al Teatrului Equinox, urmează să primească titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti.

Convocat joi după-amiază în şedinţă, Consiliul Local Ploieşti urmează să dezbată un proiect privind conferirea titlului de cetăţean de onoare regizorului Mihai Vasile. Conform documentaţiei publicate de autorităţi, propunerea de conferire a acestei distincţii vine în semn de apreciere faţă de "contribuţiile deosebite aduse pe parcursul întregii sale vieţi dezvoltării culturale a oraşului natal".

Mihai Vasile a fondat Teatrul Equinox şi Centrul Dramatic Mythos

De-a lungul a peste două decenii de activitate neîntreruptă a pus în scenă peste 150 de spectacole de teatru, dans, teatru de gest, teatru de imagine, a realizat filme de scurt metraj (poeme şi eseuri cinematografice, documentare) şi a susţinul mai multe ateliere în domeniul teatrului poeziei şi teatrului mitologiei în România, Franţa sau Bulgaria.

Mihai Vasile a fondat în anul 1980, la echinocţiul de toamnă, împreună cu alţi cîţiva tineri intelectuali, Teatrul Equinox, ca un spaţiu de interferenţă a mai multor arte: teatrul, dansul, filmul, artele vizuale, muzica. Totodată, el a înfiinţat, în anul 2013, după încetarea activităţii Teatrului Equinox, Centrul Dramatic Mythos (Centrul de Cercetare, Documentare şi Practică Teatrală şi Cinematografică Mythos), în care deţine funcţia de director onorific, a mai amintit Primăria Ploieşti.

Citiţi şi: Câmpina primește peste 15 milioane de lei, din fonduri europene, pentru restaurarea Muzeului "B. P. Hasdeu"

Back To Top