Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

calendarul curselor de trap hipodromul ploiesti 2021
Categorie: Actual

Calendarul curselor de trap care vor fi organizate în acest an pe Hipodromul Ploieşti a fost extins astăzi de autorităţile locale, după finalizarea unui litigiu, care a permis reluarea activităţii.

Alergările oficiale de trap fuseseră sistate în perioada august-noiembrie, ca urmare a unui litigiu intentat de Asociaţia Calului de Trap, care contestase în instanţă regulamentul aprobat de Consiliul Local Ploieşti. Cum competiţiile erau ţinute în baza acelui regulament, suspendarea lui, prin decizia pe fond a Tribunalului Prahova, a blocat complet toată activitatea pe partea de trap. Odată cu sentinţa din apel, care a întors la 180 de grade situaţia, municipalitatea a putut să reia activitatea. Automat, mai multe premii speciale care nu s-au putut ţine în cele trei luni de pauză au fost mutate în ultima parte a anunlui, calendarul curselor de trap pentru 2021 fiind "îmbogăţit" cu trei noi reuniuni.

Calendarul curselor de trap rămase din 2021

Reunit joi, Consiliul Local Ploieşti a adoptat o hotărâre pentru actualizarea calendarului, incluzând trei noi reuniuni hipice în acest an, programate pe 30 noiembrie, respectiv 12 şi 19 decembrie. Cele trei reuniuni care încheie acest sezon includ patru curse din clasa Gold şi cinci din clasa Silver. În mod firesc, Premiul de Închidere, care conform calendarului iniţial ar fi urmat să se ţină pe 28 noiembrie, a fost mutat pentru data de 19 decembrie.

30 noiembrie

Premiul Driverilor „Mircea Ştefănescu”
(cursă clasa SILVER 4 ani+)

Premiul Crescătorului
(cursă clasa SILVER 3 ani+)

Premiul cailor de trei ani „Regele Ferdinand”
(cursă clasa GOLD 3 ani)

 

 

12 decembrie

Premiul Agriculturii
(cursă clasa SILVER 4 ani+)

Premiul Speranţelor
(cursă clasa SILVER)

Premiul de Viteză
(cursă clasa GOLD 4 ani+)

 

 

19 decembrie

Premiul cailor de doi ani „Regele Carol I”
(cursă clasa GOLD 2 ani)

Premiul Maraton
(cursă clasa GOLD 4 ani+)

Premiul de Închidere
(cursă clasa SILVER 3 ani+)

 

 

Pe acelaşi subiect: Se reiau cursele pe Hipodromul Ploieşti, după ce Primăria a câştigat litigiul cu ACT

Back To Top