Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

reluare curse hipodromul ploiesti
Categorie: Administraţie

Administraţia ploieşteană a câştigat procesul intentat de Asociaţia Calului de Trap, care contestase hotărârea prin care fusese aprobat Reagulamentul alergărilor de pe Hipodromul Ploiesti. Decizia Curţii de Apel, care e definitivă, înseamnă că se vor putea relua cursele pe Hipodrom.

Curtea de Apel s-a pronunţat joi în litigiul dintre Asociaţia Calului de Trap şi Municipiul Ploieşti, privind suspendarea aplicării Hotărârii nr. 121 din 23 aprilie 2021 a Consiliului Local Ploieşti. Prin hotărârea respectivă fusese aprobat Regulamentul alergărilor de trap pe Hipodromul Ploiesti. ACT-ul o contestase, invocând faptul că asociaţia are propriul regulament, care ar fi recunoscut de Ministerul Agriculturii, şi cerând ca Hipodromul să îl aplice pe acesta, nu pe cel stabilit de Consiliul Local. În primă instanţă, în august, Tribunalul admisese cererea de suspendare a aplicării hotărârii, ceea ce a însemnat că, în lipsa regulamentului aprobat în aprilie de Consiliul Local, Hipodromul n-a mai putut să organizeze alergări oficiale de trap. Drept urmare, în ultimele luni aici au avut loc doar întreceri de galop şi câteva curse demonstrative de trap, iar mai multe reuniuni au fost suspendate.

Decizia Curţii de Apel permitea reluarea curselor de trap pe Hipodromul Ploiesti

Odată cu decizia Curţii de Apel, regulamentul local redevine aplicabil, iar autorităţile ploieştene au anunţat că vor relua imediat cursele. "Juriştii noştri câştigând acest litigiu, soluţia rămâne definitivă şi putem relua cursele oficiale de trap. Dacă vremea va permite, vom încerca să organizăm şi câteva dintre alergările care nu s-au putut ţine în aceste luni", ne-a declarat viceprimarul municipiului Ploieşti, Daniel Nicodim.

Calendarul oficial al curselor de trap pe Hipodromul din Ploieşti mai include doar două reuniuni hipice în acest an, pe 21 şi 28 noiembrie.

Pe acelaşi subiect: Primăria Ploieşti, anunţ oficial despre situaţia curselor de trap de pe Hipodrom

Back To Top