Categorie: Actual

Deputatul PSD Bogdan Toader a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a anunțat că a votat pentru învestirea Guvernului Ciucă. De aici până la un schimb de replici cu Mihai Neagu, consilier județean USR, nu a fost decât un pas.

„Am votat pentru învestitura unui guvern deplin funcțional. PSD și-a luat angajamentul de a pune umărul la redresarea situației economice și sanitare a țării, dar și de a se implica în rezolvarea problemelor prin care trec românii. Misiunea PSD este de a impune măsuri de combatere a creșterii prețurilor, prin politici publice eficiente, ținându-se cont de milioanele de români afectați de scumpirile exorbitante, atât a facturilor la utilități, dar și a alimentelor”, a transmis deputatul Bogdan Toader.

„Prin aceste comentarii vă arătați frustrarea”

La scurt timp, consilierul județean USR Mihai Neagu a comentat malițios la postarea deputatului PSD: „Ce drăguț. Aproape vomitiv. S-a făcut schimbul de verighete cu Iulian Dumitrescu?”. Mesajul consilierului județean a generat o mulțime de comentarii, iar Bogdan Toader a ținut să răspundă rapid: „Stimate domn Consilier Județean observ mesajele dumneavoastră din ultima perioadă. Aș vrea să lămurim câteva aspecte.

1. Cu ajutorul dumneavoastră a ajuns Iulian Dumitrescu Președinte CJPH.

2. Nu faceți prin aceste comentarii decât să vă arătați frustrarea.

3. Ați avut posibilitatea atât la nivel guvernamental cât și la nivel local să arătați de ce sunteți in stare. Din păcate rezultatele nu prea se văd.

Ar trebui sa înțeleg ca doar pentru comentarii pe Facebook sunteți competenți?”.

Citește și Scandal între doi deputați prahoveni! Totul a pornit de la masca de protecție

Back To Top