Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

electrocutat lipănești elicopter smurd
Categorie: Actual

Un bărbat aflat la pescuit, în zona Lipănești, s-a electrocutat sâmbătă după-amiază. Acesta ar fi conștient, dar în stare gravă.

IJP Prahova a anunțat că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, s-ar fi electrocutat la balta din zona unei foste balastiere din Lipănești. Undița bărbatului ar fi atins firele stâlpilor de înaltă tensiune, menționează sursa citată.

VEZI ȘI: Salvați Copiii România a dotat singura Unitate Functională de Arşi de uz pediatric din regiunea Moldovei, pentru ca băiatul electrocutat pe un vagon de tren să poată fi tratat corespunzător

ISU Prahova a trimis, la locul evenimentului, pompieri și o ambulanță SMURD. La fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD, victima fiind conștientă, dar, potrivit evaluării medicale, cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corpului.

Update. Bărbatul este din Buzău. Victima a fost transportată la Spitalul Floreasca, din Capitală, cu arsuri de gradul II și gradul III pe 80% din suprafața corpului. 

Foto ilustrație

Back To Top