vane
Categorie: Actual

Subprefectul județului Prahova, Alexandru Vane, a participat la depunerea Jurământului militar de la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu”.

„Depunerea Jurământului Militar este un moment definitoriu al carierei pentru toți cei care aleg să poarte cu onoare şi mândrie haina militară, un moment în care aceștia se angajează să își îndeplinească datoria faţă de Patrie. Pompierii protejează în continuare cu dăruire, curaj și profesionalism în momente delicate. Atunci când viața sau bunurile cetățenilor români sunt puse în pericol, aceștia își pun speranța în pompieri, în profesionalismul și dăruirea de care dau dovadă. Ca cetățean, dar mai ales ca reprezentant al Instituției Prefectului județului Prahova, știu că proaspeții absolvenți ne vor fi mereu alături în situații deosebite cărora le vom face față datorită formării ce a avut loc în această instituție. Îi felicit și le urez mult succes în nobila meserie pe care și-au ales-o!”, a transmis subprefectul Alexandru Vane.

Citește și Noapte lungă pentru pompierii ISU Prahova, chemaţi să intervină pentru îndepărtarea unor stâlpi sau copaci căzuţi pe carosabil

Back To Top