Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploiesti
Categorie: Actual

După ce la ultima ședință a Consiliului Local din 2021, liberalii au cerut prorogarea proiectului legat de prelungirea contractului cu Apa Nova, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a convocat, vineri, 14 ianuarie, o ședință extraordinară pe această temă.

Citește și APH SPECIAL. Analizăm ACTUL ADIȚIONAL APA NOVA, CIFRELE din spatele declarațiilor (3)

Prima ședință a Consiliului Local Ploiești din 2022 are pe ordinea de zi un proiect de hotărâre care a încins spiritele la finele anului trecut. Este vorba de propunerea de prelungire a contractului de concesiune privind gestionarea serviciului public de alimentare cu apă și a serviciului de canalizare din municipiu. Inițiativa prevede prelungirea cu 10 ani a duratei contractului de concesiune, încheiat în iunie 2020 cu societatea Apa Nova Ploiești.

La ultima ședință a Consiliului Local Ploiești, din luna decembrie 2021, subiectul a încins spiritele, liberalii solicitând amânarea supunerii la vot a propunerii de prelungire a contractului, pentru o mai bună „documentare”. La acea dată, proiectul a fost prorogat.

Proiectul de hotărâre va fi supus dezbaterii în ședință extraordinară a Consiliului Local Ploiești, vineri, începând cu ora 12.00.

Citește și APH SPECIAL. Se vinde Apa Nova? De ce se grăbesc concesionarul și primarul cu prelungirea contractului (1)

Back To Top