Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

Primarul Andrei Volosevici a convocat ieri, 28 decembrie 2021, Consiliul Local Ploiești, într-o ședință extraordinară pentru a obține, în regim de urgentă, prelungirea duratei contractului de concesiune privind gestiunea serviciului public de alimentare cu apă și a serviciului de canalizare, contract încheiat cu societatea Apa Nova Ploiești. Contractul expiră în 2025 și se dorește prelungirea sa cu zece ani, până în vara lui 2035.

Citește și: APH SPECIAL. De ce se grăbește primarul să prelungească contractul Apa Nova. Avocatul George Botez: „O fi euforia sărbătorilor” (2)

Citește și: APH SPECIAL. Analizăm ACTUL ADIȚIONAL APA NOVA, CIFRELE din spatele declarațiilor (3)

Întrebarea legitimă este cât se poate de simplă: care este urgența? Răspunsurile se răsfiră într-o multitudine de variante. În oricare dintre opțiunile pe care le vom analiza împreună, interesul corporației trebuie să coincidă cu cel al comunității.

Prima observație: Ploieștiul - punct strategic important pe harta economică globală a investitorului francez

Urgența semnării unei prelungiri cu trei ani înainte de expirarea contractului generează, în mod direct, un beneficiu major în portofoliul concesionarului. Câștigarea unei predictibilități de trei ani plus zece conduce la creșterea valorii de piață a sucursalei Apa Nova sau, in extremis, la o creștere directă a valorii cotației Veolia Franța, care este compania-mamă. În traducere - condiții avantajoase de creditare, capital predictibil, bonitate. Apa Nova reprezintă marfa perfectă în orice variantă de tranzacționare. Sau de profit.

Culisele proiectului

Intrăm în detalii. Analizăm costuri, prezentăm opiniei publice prognoza cheltuirii banului public. Buzunarul tău este cel mai important, noi îți vom arăta cum va fi utilizat până în 2035. Diseară, o analiză detaliată în exclusivitate pe Actualitatea Prahoveană.

Citește și Contractul Apa Nova în Ploieşti ar putea fi prelungit cu 10 ani. Vezi cum au decurs dezbaterile de astăzi!

Back To Top