drum
Categorie: Actual

Aleșii județeni au aprobat, marți, ultimele modificări cu privire la terenurile care urmează să fie predate către Compania Națională de Infrastructură, pentru reabilitarea și modernizarea DJ 102 I, Valea Doftanei – Brădet (județul Brașov).

Aleșii județeni prahoveni au aprobat, marți, în ședință extraodinară, ultimele modificări referitoare la amplasamentul care urmează să fie predat către Compania Națională de Investiții. Este vorba despre cinci terenuri, cu o suprafață totală de 107.056 mp, situate pe raza comunei Valea Doftanei.

Traseul propus pentru reabilitare și modernizare este împărțit în două tronsoane. Primul tronson, cu o lungime de 13,2 km, este pe raza județului Prahova, iar cel de-al doilea, de 12,4 km, pe raza județului Brașov.

Investiția include lucrări de consolidare, realizarea de șanțuri și rigole betonate, construcția de poduri și podețe, precum și amenajarea unor parcări de scurtă durată.

Valoarea totală a proiectului a fost estimată la peste 642 de milioane de lei cu TVA. Durata de implementare a proiectului este estimată la 48 de luni, dintre care șase luni pentru proiectare, iar 42 de luni pentru execuția propriu-zisă.

Sursă foto: CNI

Citește și Consiliul Judeţean Prahova a alocat cota de finanţare pentru viitorul drum Valea Doftanei - Brădet

Back To Top