Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vacanță mai scurtă sorin cîmpeanu
Categorie: Actual

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunță că vor fi organizate consultări cu reprezentanții factorilor implicați – cadre didactice, elevi, părinți – în scopul găsirii unei formule pentru reducerea vacanței de vară.

Ministrul a reluat ideea exprimată și cu alte ocazii, potrivit căreia, din punctul său de vedere, ar fi nevoie de o perioadă mai lungă de cursuri. Cîmpeanu și-a exprimat dorința ca o modificare în acest sens să fie valabilă chiar din anul școlar 2022/2023, ceea ce înseamnă că și vacanța de vară din acest an ar putea fi mai scurtă.

VEZI ȘI: Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat în ce condiții școlile vor trece la cursuri on-line

„Am precizat că îmi doresc o perioadă de cursuri mai lungă. Vom avea discuţii cu reprezentanţii profesorilor, elevilor şi părinţilor şi propunerea mea va fi o perioadă de cursuri mai lungă. Anul şcolar nu va începe mai devreme de 1 septembrie, dar se poate mai devreme de 15 septembrie, şi nu este obligatoriu să terminăm pe 3 iunie sau pe 10 iunie. Vom vedea cât rezultă din discuţii”, a declarant Sorin Cîmpeanu, la Digi 24.

Ministrul a anunțat că structura anului școlar va fi decisă și după ce vor fi analizate variantele la care au apelat alte state, pe care le va prezenta ca argument “într-o pledoarie pentru o perioadă de cursuri mai lungă.

Back To Top