Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții evaziune fiscală
Categorie: Actual

Miercuri dimineață polițiștii prahoveni fac percheziții la 15 adrese din Prahova, București, Mehedinți, Galați și Ilfov într-un dosar penal de evaziune fiscală și spălare de bani. În perioada 2011-2017 persoanele vizate de acțiunea oamenilor legii au reușit să prejudicieze bugetul de stat cu peste 1 milion de euro (709.228 de lei).

Potrivit IPJ Prahova, în această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Prahova, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pun în executare 15 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în județele Prahova, Mehedinți, Galați și Ilfov, la persoane bănuite de evaziune fiscală și spălarea banilor.

În fapt, în perioada anilor 2011-2017, persoanele bănuite au desfășurat activități economice cu materiale de construcții, deșeuri metalice și prefabricate metalice, înregistrând în documentele de evidență contabilă și declarând organelor fiscale cheltuieli care nu au la bază operațiuni comerciale reale, de la agenți economici cu comportament fiscal inadecvat, în scopul sustragerii de la plata taxelor datorate bugetului de stat.

Prejudiciul creat la acest moment este de 709.228 de lei, reprezentat de impozit pe profit și TVA de plată.

La activități participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și Mehedinți și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ’’ Matei Basarab’’ Ploiești.

VEZI ȘI: VIDEO NEWS Percheziții în 36 de județe, într-un dosar de contrabandă cu arme. Ce au găsit polițiștii

Foto: oradesibiu.ro

Back To Top