Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

parc nichita
Categorie: Actual

Consilierul local ploieștean Bogdan Lupu propune crearea unei zone pietonale în centrul orașului, în altă zonă decât cea propusă de primarul Andrei Volosevici.

„Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a lansat recent un sondaj de opinie referitor la demolarea blocului 7 etaje în vederea construirii unei esplanade pietonale. Din punctul meu de vedere, acest sondaj este nul și va avea ca unic rezultat irosirea unor bani pentru realizarea studiui de fezabilitate pentru că, acest sondaj, înainte să fie lansat, trebuia să fie însoțit de o sumedenie de informații complementare. În prima fază, trebuie să avem grijă de ceea ce avem deja și să îmbunătățim, iar după aceea ne putem gândi la demolări/alte proiecte.

Citește și Primăria Ploiești întreabă cetățenii dacă sunt de acord cu demolarea blocului 7 Etaje

Dăcă se dorește construirea unei esplanade pietonale, menită să ofere ploieștenilor un loc de promenadă și de revitalizare a turismului, o variantă este cea din Parcul Nichita Stănescu, Parcul Ion Gheorghe Duca, închiderea străzii Tache Ionescu începând cu intersecția Bld-ul Republicii/Piața Victoriei până la str.Basarabilor, Piața Ion Luca Caragiale și Piața Toma Socolescu.

O variantă cu șanse mult mai mari de realizare, iar costurile scutirii unor milioane de euro aferente despagubirii/relocării proprietarilor apartamentelor din blocul 7 etaje, asa cum se doreste acum, ar fi investite în amenjarea propriu-zisă a esplanadei mai sus menționate.

Menționez că nici după ani de zile, în Parcul Nichita Stănescu, nici până în prezent nu a fost amenajat nimic în locul fostelor tarabe cu cărți, ele fiind lăsate în paragină”, a propus consilierul local Bogdan Lupu.

Citește și Proiect pentru modernizarea zonei Halelor Centrale

Sursă foto: facebook

Back To Top