Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

autobuz
Categorie: Actual

Situația de la TCE Ploiești, generată de datoriile societății de transport către ANAF, a fost, momentan, deblocată. Cel puțin așa a anunțat Primăria Ploiești, care a precizat că salariile întârziate de la TCE vor fi plătite luni, 17 ianuarie.

Datoriile TCE către ANAF nu au fost lipsite de urmări. Societatea de transport din subordinea Consiliului Local, s-a trezit cu poprire pe conturi, fapt care a generat alte dificultăți financiare. Primăria Ploiești a anunțat, vineri, că „a făcut demersuri la Agenția Națională de Administrare Fiscală (A.N.A.F.) pentru deblocarea conturilor S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești”.

„Municipalitatea a achitat deja o parte din sumele restante și, astfel, s-a suspendat acțiunea de executare silită a societății amintite, care înregistra o datorie de 28 de milioane de lei către A.N.A.F”, se mai precizează în comunicatul de presă al Primăriei Ploiești, care a anunțat că luni, 17 ianuarie, vor fi plătite și salariile întârziate ale angajaților.

„Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, cere scuze, pe această cale, angajaților operatorului de transport public urban pentru întârzierea salarială. Datoriile municipalității către S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești sunt restante din anii precedenți, actuala administrație publică locală reușind să găsească soluții și să acopere, în cursul anului trecut, o parte dintre acestea. Primăria municipiului Ploiești este preocupată, în continuare, de situația acestui operator public și va face toate eforturile și demersurile legale pentru stingerea, treptată, a acestor datorii”, a mai precizat Primăria Ploiești.

Ședința Consiliului Local de vineri a adus ca noutate faptul că proiectul de hotărâre privind decontul anual de la TCE, prin care Primăria urma să achite către societatea de transport 15,9 milioane de lei, nu a mai fost introdus pe ordinea de zi, pentru o mai bună fundamentare.

Citește și TCE Ploiești are poprire pe conturi din cauza datoriei la ANAF

Back To Top