Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alpinista bucegi
Categorie: Actual

Salvamontiștii din Prahova au reușit, marți, în cadrul unei misiuni derulate și cu sprijinul unui elicopter, să recupereze trupul alpinistei care și-a pierdut viața în Bucegi acum aproximativ trei săptămâni.

Misiunea de azi a venit după alte încercări eșuate din cauza condițiilor meteo. Salvatorii nu au reușit să se apropie de locul în care se afla trupul alpinistei nici măcar terestru, iar intervenția cu elicopterul a fost șie, până acum, imposibilă.

VEZI ȘI: Salvamontiștii au amânat operațiunea pentru recuperarea trupului alpinistei care a murit în Bucegi. Pe creste, vântul bate cu 100 km/oră

VEZI ȘI: Noi detalii despre acțiunea de recuperare a cadavrului Silviei Murgescu, alpinista care a murit în Bucegi. Precizările Salvamont

Trupul neînsuflețit al femeii este dus la IML Ploiești.

Alpinista și-a pierdut viața în urma unui accident suferit pe 12 ianuarie, pe Albișoara Gemenelor, un traseu dificil pe care s-a aventurat să-l parcurgă singură.

Drumeția avea o semnificație aparte, pentru că o făcea de ziua ei de naștere, pentru a-și celebra ziua geamănă. Din păcate, gestul prin care s-a gândit să marcheze aniversarea i-a adus sfârșitul.

VEZI ȘI: VIDEO O tânără alpinistă a murit în Bucegi, de ziua ei de naștere, într-o drumeție dedicată surorii sale gemene

 

Back To Top