Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gemeni ploiești
Categorie: Actual

Judecătoria Ploiești s-a pronunțat, miercuri, după trei amânări, în cazul femeii ai cărei gemeni au murit, anul trecut, după ce au căzut de la fereastra apartamentului aflat la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii.

Instanța a fost sesizată după ce, în septembrie, Tribunalul Prahova și-a declinat competența. La solicitarea DGASPC Prahova, femeia a fost decăzută din drepturile părintești în ceea ce-l privește pe al treilea copil al său, scrie Agerpres. Băiețelul de șase ani care era cu ea, în același apartament, în timpul live-urilor pe Facebook pe care le făcea chiar când gemenii zăceau pe asfaltul din fața blocului.

VEZI ȘI: CAZ GEMENI Copiii de numai doi ani ar fi căzut de la etajul 10 în timp ce mama făcea live pe Facebook

Potrivit Agerpres, instanţa a dispus decăderea în totalitate din exerciţiul drepturilor părinteşti, iar drepturile şi obligaţiile părinteşti faţă de minor şi bunurile sale se vor exercita de către tatăl copilului.

Hotărârea de azi a instanței nu este definitivă.

VEZI ȘI: CAZ GEMENI Primele declarații: ce își amintește mama gemenilor căzuți de la etaj, despre noaptea tragediei. Băiatul de 5 ani, în grija tatălui

La câteva zile după tragedie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a anunțat că femeia este cercetată pentru ucidere din culpă: “La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de mama minorilor decedați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză.

Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsați nesupravegheați de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului și s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora.”

Foto: Facebook/ Mamici prahovene

Back To Top