Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rusia zelensky
Categorie: Actual

Presa din Rusia a prezentat marți seară o teorie potrivit căreia președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, nu s-ar mai afla în Kiev, ci s-ar ascunde fie într-un buncăr din Liov, fie în România, la Brașov. Ipoteza a fost lansată de proiectul “War on Fake” (Război falsurilor) și a fost preluată de agenția rusă RIA Novosti, potrivit News.ro și HotNews.

Potrivit ideii lansate de cei de la “War on Fake”, citați de RIA Novosti, Zelensky a putea fi la Liov, unde se ascunde într-un buncăr în care a fost recreat decorul din biroul său de la Kiev. În sprijinul acesteo teorii sunt prezentate capturi dintr-o filmare făcută publică de președintele Ucrainei, în noaptea de luni spre marți, care ar fi fost făcută în Capitala Ucrainei. Sursa citată susține că ar fi diferențe între decorul din prima parte a filmării, realizată cu telefonul, și cea de-a doua. De asemenea, invocă și că Zelensky ar arăta diferit în cele două secvențe. Pe de altă parte, presupusele diferențe ar fi putut apărea din cauza unghiurilor diferite din care sunt făcute cele două părți ale înregistrării la care fac referire rușii.

“O altă opțiune pentru locația lui Zelensky este orașul românesc Brașov”, scriu cei de la War on Fake. Ca argument ei folosesc zboruri ale căror rute au fost identificate prin aplicația Flightradar24. Ria Novosti notează, citând sursa amintită, că, în jurul orei 15:00, o aeronavă neidentificată a decolat de la granița dintre Ucraina și România , însoțită de patru elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Zborul acestuia a fost întrerupt în regiunea Braşov, iar în jurul orei 16:30 pe aeroportul din Braşov au intrat pentru aterizare trei avioane, care nu au transmis informaţii despre ele, şi un elicopter al trupelor ucrainene.

VEZI ȘI: Rusia amenință statele vecine cu Ucraina, dacă acestea primesc avioane de luptă ale Kievului. Avertisment direct către România

 Foto: RIA Novosti

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Back To Top