Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ploieșteanca în vârstă de 36 de ani dată dispărută de familie duminică seara a fost găsită în această dimineață fără suflare într-o clădire dezafectată din Ploiești. Trupul neînsuflețit a fost găsit de o persoană în fosta secție 5 de Poliție Ploiești, de pe strada Sondelor. 

Potrivit IPJ Prahova, pe corpul acesteia nu s-au găsit urme de violență, cadavrul fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei care va stabili cauza deceseului. 

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Actualitatea Prahoveană că este luată în calcul varianta sinuciderii prin înghițirea unei substanțe toxice. 

Mai mult, aceleași surse susțin că în ultimele luni femeia s-ar fi confruntat cu depresia, de când a născut al doilea copil, în prezent în vârstă de 5 luni. Aceasta nu fusese diagnosticată și nu urma tratament de specialitate. 

Duminică seara, înainte să plece de acasă, aceasta ar fi dat de înțeles familiei că nu mai suportă situația în care se află lucru care i-a alarmat pe apropiați că ar putea să-și pună capăt zilelor.

„Cerecetările vor fi continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” a precizat IPJ Prahova. 

foto ilustrativ

Back To Top