Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

abramovich
Categorie: Actual

Roman Abramovich, oligarh apropiat de președinții ruși din ultimii 30 de ani, a cumpărat Rosneft cu numai 250 de milioane de dolari în 1995, după o licitație aranjată, și a vândut compania petrolieră în 2005, cu 13 miliarde dolari, fraudând statul rus cu 2,7 miliarde.

BBC dezvăluie că Abramovich a fraudat statul rus cu 2,7 miliarde de dolari, descoperind un document din dosarul vânzării Rosneft. Magnatul a cumpărat cea mai mare companie petrolieră a Rusiei cu numai 250 de milioane, în 1995, după o licitație trucată, și a cedat-o un deceniu mai târziu, pentru 13 miliarde. Informația BBC a fost confirmată chiar de fostul procuror general rus, Yuri Skuratov. Acesta susține că avea probe pentru a-l acționa în justiție pe Abramovich, dar Boris Elțîn a hotărât să mute toate documentele la Kremlin. Postul britanic de televiziune l-a acuzat pe Abramovich și pentru trucarea licitației pentru privatizarea Slavneft, altă companie petrolieră. Abramovici se asociase cu alți oligarhi, însă avea ca rival un trust chinez, ce oferea dublu. Chiar înaintea încheierii tranzacției, asiaticii s-au retras, după ce unul dintre reprezentanții lor a fost răpit cum a sosit la Moscova.

Citește și Președintele Lukoil și-a adăpostit iahtul de lux în Muntenegru

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Back To Top