Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tancuri
Categorie: Actual

Imaginile cu luptele din Ucraina par a fi desprinse, uneori, din jocurile video. În niște imagini surprinse din cabina unui blindat ucrainean, pot fi observate cadre din confruntări directe cu forțele rusești.

În imagini, se observă cum un transportor blindat ucrainean BTR-4, înarmat cu un tun de 30 de mm montat pe o turelă telecomandată, atacă tancurile rusești. Transportorul ucrainean, imediat ce observă un tanc rusesc observă un tanc rusesc, cel mai probabil un model T-72B3M, îl atacă cu tunul din dotare. Mai multe lovituri de 30 de mm lovesc tancul și, deși deși e puțin probabil să-l fi distrus complet cu astfel de proiectile, pare că vehiculul rusesc a fost serios avariat. Proiectilele calibru 30 mm lansate asupra unui tanc nu au practic nici o șansă de a străpunge blindajul, dar ar putea scoate din uz tancul dacă sunt lovite diverse alte elemente precum șenilele sau elemente de ochire.

Citește și Mamă și fiu din Irpin, împușcați de ruși și îngropați de vecini în fața blocului

Back To Top