Câmpina
Categorie: Actual

Proiect de hotărâre inedit pe ordinea de zi a ședinței de joi a Consiliului Local Câmpina! Consilierii vor dezbate un proiect care prevede „nominalizarea agenților economici din rețeaua comercială a unității administratativ teritoriale în cadrul programului de aprovizionare a populației municipiului Câmpina cu produse agroalimentare raționalizate în caz de mobilizare sau de război”.

Conform proiectul de hotărâre, nominalizarea magazinelor care îndeplinesc condițiile optime de păstrare și distribuire a produselor agroalimentare raționalizate are la bază legea 477/ 2003 privind pregătirea economiei naționale și a teritoriului pentru apărare. Conform actului normativ, consiliile locale întocmesc programele de aprovizionare a populației localității cu principalele produse alimentare și industriale raționalizate în caz de mobilizare sau de război. „Conform legii din 2003, avem obligația să ne pregătim în acest sens, indiferent de situație. Noi astăzi nu facem altceva decât să aducem la zi anumite acte administrative locale și să ne asigurăm că suntem pregătiți dacă va fi nevoie. După votul în Consiliului Local, autoritatea locală va emite decizii pe care le va transmite agenților economici”, a declarat viceprimarul Liviu Dumitrache pentru oglindadeazi.ro.

Agenții economici care ar urma să se ocupe de raționalizarea produselor agroalimentare sunt următorii:

S.C. Artima S.A. (Carrefour Expres ), Câmpina, str. Republicii nr. 16-18;

Rewe Projectentwicklung Romania S.R.L. (Penny Market), Câmpina, str. Dreptații nr.4;

Kaufland Romania SCS, Câmpina, B-dul Nicolae Balcescu, nr.46;

LIDL Discount Câmpina, B-dul Nicolae Bălcescu, nr.46;

Profi Rom Food Câmpina, str. EcaterinaTeodoroiu, nr. 17;

Mega Image S.R.L.(Shop&Go) Câmpina, B-dul Carol I, nr.21;

RABUMARCO R&R S.RL. (La Doi Pași) Câmpina, str. A.I. Cuza, nr. 17;

Profi City Câmpina, str. B.P. Hasdeu, nr. 60;

S.C. DIM IZAMI S.R.L. (La doi pași) Câmpina, str. A.I.Cuza, nr.4.

Întocmirea și distribuirea la timp a tabelelor nominale cu persoane îndreptățite să primească produse raționalizate, arondate la unul din punctele de distribuție nominalizate, intră în responsabilitatea președintelui Comisiei pentru probleme de apărare a Primăriei Municipiului Câmpina.

Citește și Vizită de documentare a elevilor Liceului Tehnologic “Lazăr Edleanu” din Ploiești, la Stația de epurare Câmpina

Back To Top