untold și neversea
Categorie: Actual
  • Campania BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii UNTODL și NEVERSEA, a ajuns la a VIII-a ediție, iar caravanele mobile vor poposi, în următoarele două luni, în 12 orașe din țară.
  • Donatorii din caravane vor primi abonamente la celebrele festivaluri, iar cei care merg la centrele de transfuzii în următoarea perioadă beneficiază de reduceri la achiziționarea biletelor.

 A VIII-a ediție a caravanei BLOOD NETWORK are loc între 14 mai și 3 iunie, în caravanele mobile și centrele de transfuzii, iar donatorii au șansa să primească abonamente la UNTOLD și NEVERSEA sau reduceri la achiziționarea biletelor de  festival.

VEZI ȘI: FOTO- 708 ploieşteni au donat sânge în cadrul campaniei "Blood Network"

Orașele în care ajung caravanele mobile BLOOD NETWORK:

-              Cluj-Napoca, 14-15 mai, Monumentul Memorandiștilor, Str. Eroilor

-              Timișoara, 21-22 mai, Parcare Politehnică

-              Brașov, 21-22 mai, Bulevardul Republicii

-              Iași, 28-29 mai, Iulius Mall

-              Craiova, 28-29 mai, Mall Electroputere

-              Sibiu, 4-5 iunie, Pietonal Magazin Dumbrava / Piața Mare

-              Zalău, 4-5 iunie, Prefectura Zalău

-              Ploiești, 11-12 iunie, Primăria Ploiești

-              București, 18-19 iunie, Parcul Herăstrău

-              Târgu Mureș, 25-26 iunie, Piața Tineretului

-              Oradea, 25-26 iunie, Piața Unirii

-              Constanța, 2-3 iulie, Piața Ovidiu

Abonamente gratuite sau la preț redus la UNTOLD și NEVERSEA

“Cei care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date «Și Eu Donez» (reteaua.sieudonez.ro) primesc un abonament la UNTOLD (4-7 august, Cluj-Napoca) sau Neversea (7-10 iulie, Constanța) și tichete de cumpărături în valoare de 100 de RON din partea Kaufland România. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile. 

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziționa abonamente UNTOLD, la prețul special de 645 de lei + Taxe (reducere de la 995 lei + Taxe) sau Neversea, la prețul special de 520 de lei + Taxe (reducere de la 920 lei + Taxe)”, au anunțat organizatorii campaniei BLOOD NETWORK”, au anunțat organizatorii.

În cele șapte ediții de până acum, BLOOD NETWORK a mobilizat peste 18.000 de oameni să doneze la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară. Doar în 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat peste 1.200 de litri de sânge de la aproape 2.700 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top