Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Bărbatul a înregistrat o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool în aerul expirat. 
  • Din fericire, acesta nu a fost rănit grav. 

Luni în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești Scăeni au fost sesizați de către un bărbat despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe strada Intrarea Pădurii din oraș,  în care un autoturism s-ar fi răsturnat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal pe strada Intrarea Pădurii, un bărbat în vârstă de 51 ar fi pierdut controlul direcției de deplasare acroșând un autoturism parcat pe partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, acesta a indicat valoarea de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În urma evenimentului rutier, bărbatul nu a suferit vătămări corporale, nefiind transportat la spital.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul  sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Back To Top