Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

danilet
Categorie: Actual
  • Consiliul Superior al Magistraturii a decis, pentru a doua oară, excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Danileț.
  • De această data, motivul excluderii este calitatea de membru în două ONG-uri care ar face politică.

Danileț mai are o decizie de excludere din magistratură, pe care nu a putut să o conteste pentru că, deși au trecut mai bine de cinci luni de la pronunțare, nu i-a fost comunicată oficial. „Este o execuție a mea pentru a fi dat exemplu judecătorilor reformiști”, a declarat judecătorul pentru HotNews.ro.

De această data, magistratului i se impută că face parte din două ONG-uri care ar face, de fapt, politică - VeDem Just și Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană (ICDE). „Azi CSM a decis să mă sancționeze cu excluderea din magistratură (a doua, după cea din decembrie pentru filmulețele pe tiktok) pentru că:

fac parte dintr-o formațiune politică, lucru interzis magistraților, întrucât eu sunt membru în două ONG-uri care au dat comunicate prin care criticau activitatea partidelor de guvernământ, deși m-am abținut de la vot in cazul emiterii acelor comunicate, nu le-am semnat, nu le-am difuzat si cu toate că am arătat ca nu CSM e competent să stabilească ce este o formațiune politică, ci legea, care pune în această categorie doar "partidele politice" , "aliantele electorale", "aliantele politice" si "ONG-urile care reprezinta minorități și candideaza la alegeri", ceea ce nu este cazul in speță;

am participat la acțiuni politice, lucru interzis magistraților, prin faptul că am scris un articol științific despre educație publicat de unul dintre cele două ONG-uri și pentru că am participat la o întâlnire nepublică a membrilor unuia dintre cele două ONG-uri declarat "formațiune politică" de către CSM.

Pentru cine nu știe: cele două ONG-uri sunt înființate legal, de către un judecator, ca asociatii neguvernamentale, apolitice si nonprofit. Unul se ocupa de educatia juridică, celălalt de promovarea culturii europene. Nimeni nu a cerut desființarea lor vreodată pentru că și-ar fi incalcat statutul propriu”, a explicat Danileț, pe Facebook.

Citește și Judecătorul Cristi Danileț: S-a decis excluderea mea din magistratură pentru două filmulețe publicate anul trecut pe TikTok. Într-unul tai gardul, în altul curăț o piscină

 
 
 
 
 
 
 
 
 

  •  
     
     
Back To Top