perchezitii
Categorie: Actual
  • Polițiști de la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au făcut 70 de percheziții într-un dosar penal de furt de combustibil, potrivit unui comunicat. 
  • Descinderile au avut loc în municipiul București (6), precum și în județele Prahova (6), Constanța (25), Tulcea (6), Ialomița (1), Călărași (1), Ilfov (2), Dâmbovița (4), Argeș (17), Brașov (1) și Giurgiu (1).

Poliția susține că că mai mulți angajați ai unei firme ar fi furat produse petroliere, prin diferite moduri de operare care implicau utilizarea unor dispozitive electronice, pe care ulterior le-au păstrat pentru consum propriu sau le-au vândut. Modul de operare era bazat o o telecomandă conectată la un dispozitiv aflat sub cisternă. Telecomanda bruia semnalul de la sistemul cisternei care măsura cantitatea scoasă. În urma perchezițiilor, până la acest moment, au fost ridicate 12.000 litri de produs petrolier, 30 de dispozitive tip telecomandă, 12 dispozitive de transfer combustibil, 38 de telefoane mobile. Totodată, la două percheziții au fost descoperite sumele de 170.566 de lei, 26.610 de euro și 400 de dolari australieni.

Citește și Peste 200 de percheziții, inclusiv în Prahova, la o grupare care făcea contrabandă cu bijuterii din aur

Back To Top