Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spital
Categorie: Actual
  • După ce un bărbat de 86 de ani a murit, vineri, în fața Spitalului Municipal Ploiești, administrația locală a dispus verificări de urgență.
  • Se pare că paznicul unității nu a avut nicio reacție și nu a alertat cadrele medicale.

„Având în vedere tragicul eveniment întâmplat astazi în fața Spitalului Municipal Schuller, primarul Andrei Volosevici a dispus de urgență cercetarea celor întâmplate și verificarea camerelor de filmat.  În situația în care se dovedește că angajații spitalului nu au acționat cu bună credință, vor fi aplicate sancțiuni disciplinare. "Informațiile pe care le-am primit în primă fază sunt contradictorii, de aceea am dispus aceste verificări. Indiferent de funcție suntem în primul rând oameni și dacă se dovedește vinovăția salariaților de la spital vom merge chiar până la desfacerea contractului de muncă", a declarat primarul Andrei Volosevici”, a transmis Primăria Ploiești, prin intermediul unui comunicat de presă.

„La data de 27 mai, în jurul orei 11:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Ana Ipătescu din municipiu se află o persoană inconştientă. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 86 de ani, care a fost declarat decedat de către personalul medical sosit la faţa locului. Din primele verificări efectuate de poliţişti, nu rezultă indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Citește și Proiectul pentru Spitalul Municipal Ploieşti începe cu un studiu de pre-fezabilitate de 200.000 de euro

Back To Top