Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Bărbatul a fost depistat în urma unui control de rutină pe Bulevardul Carol I. 
  • Aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Un bărbat în vârstă de 41 de ani este cercetat penal după ce s-a urcat la volan sub influența alcoolului. În urma unui control de rutină care a avut loc azi noapte pe Bulevardul Carol I, polițiștii au sesizat că la înmânarea documentelor bărbatul mirosea puternic a alcool. 

„În noaptea de 29 spre 30 mai a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului au oprit, pentru control pe Bulevardul Carol I, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiu.

Întrucât la înmânarea documentelor bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.” au transmis reprezentanții IPJ Prahova prin intermediul unui comunicat de presă. 

Back To Top