Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • În luna februarie a acestui an persoane necunoscute au pătruns într-o casă din Ploiești și au furat aproximativ 10 000 de euro
  • Luni polițiștii au descins la două adrese din Ploiești și Bucov iar un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost reținut. 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Prahova, fiind în continuarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești au efectuat 2 percheziții domiciliare în municipiul Ploiești și comuna Bucov, la persoane bănuite de furt calificat. 3 persoane au fost conduse la sediul unității pentru audieri.

În fapt, la data de 17 februarie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns în interiorul unei locuințe, din municipiul Ploiești și ar fi sustras o borsetă, în care se aflau 40.000 de lei și 1.000 de euro.

În urma probatoriului administrat, față de un bărbat în vârstă de 53 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații  Criminale, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploiești.

Back To Top