Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

nicodim
Categorie: Actual
  • Daniel Nicodim, viceprimarul Ploieștiului a fost invitat la Cupa Casei Regale, eveniment organizat de Federația Română de Tir cu Arcul.
  • „Am avut onoarea de a premia pe cei mai buni sportivi din cadrul competiției”.

„Mi-a făcut o deosebită plăcere să particip la Ediția a doua a Cupei Casei Regale, eveniment de gală organizat la Predeal de Federația Română de Tir cu Arcul, sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu.

Alături de Alteța Sa Regală Principesa Sofia, am avut onoarea de a premia pe cei mai buni sportivi din cadrul competiției, dar și de a pune bazele unor noi proiecte cu sprijinul Alteței Sale.

Cu acest prilej, am avut un dialog deschis și constructiv cu reprezentanții Primăriei Orașului Predeal, cu multipla noastră campioană mondială și olimpică la scrimă, doamna Ana Maria Popescu, cu domnul Nicolae Munteanu, triplu medaliat olimpic cu echipa națională de handbal, cu distinși oaspeți prezenți la evenimentul de gală. Țin să adresez mulțumiri, și pe această cale, Președintelui Federației Române de Tir cu Arcul, domnului Cornel Răzvan Milan, pentru invitația lansată de a participa la acest frumos eveniment. Adresez tuturor sportivilor participanți mult succes la viitoarele competiții! Drept la țintă!”, a transmis viceprimarul Ploieștiului, Daniel Nicodim.

Citește și Daniel Nicodim, viceprimarul Ploieștiului: “Astăzi, în secolul XXI, un lider politic din est celebrează victoria împotriva dictaturii naziste bombardând oameni nevinovați”

Back To Top