Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

usr
Categorie: Actual
  • Demisia lui Dacian Cioloș din USR și anunțarea unui nou proiect politic a scos la iveală tensiunile existente în filiala prahoveană.
  • Consilierul local ploieștean Mihai Tonsciuc a postat un mesaj de apreciere la adresa lui Cioloș, iar replica vicepreședintelui CJ Prahova, Cristian Apostol, nu a întârziat.

„Eu rămân în USR. Nu fiindcă lucrurile sunt perfecte. Sunt multiple probleme, cea mai mare e lipsa de cultură politică, prin care mulți oameni ok nu ştiu să fie câştigători într-un proiect mare. E mai bine să ai 30% acțiuni la Amazon, decât 90% la Mega Image. În engleză se numeşte "power-sharing". Astea sunt lucruri bine ştiute de toți liderii partidelor care au succes (ex: Maia Sandu, Joe Biden). Sunt în continuare optimist că prin efortul membrilor şi al leadershipului vom avea înțelepciunea să învățăm să facem mai bine”, a transmis, pe rețelele de socializare, consilierul local ploieștean Mihai Tonsciuc. În replică, Cristian Apostol, vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova și membru USR, a solicitat înlăturarea deputatului Andrei Lupu din fruntea filialei județene. „Noi doi nu ne-am înțeles aproape niciodată de la momentul în care o majoritate de carton a preluat BJ Prahova și BL Ploiești. Ai preferat să faci power-sharing doar într-un grup restrâns în frunte cu Andrei Lupu, care acum este un președinte nelegitim, el spunând public că lucrează pentru un alt proiect politic. Te rog să revii un pic printre noi, membri USR Prahova, și să și faci ceea ce predici, nu doar vorbe lipsite de conținut. USR este partidul pentru care am muncit și nu putem avea în frunte un om care muncește pentru alt proiect politic”, a răspuns Cristian Apostol la postarea consilierului local.

Citește și Andrei Lupu, deputat USR: „Scăderea în sondaje e generată de teama conducerii de a pierde controlul”

Back To Top