Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lupu
Categorie: Actual
  • Deputatul Andrei Lupu, unul dintre apropiații lui Dacian Cioloș, a declarat că este dispus să plece din USR dacă actuala conducere a partidului nu începe „o dezbatere internă”.
  • „USR trăiește în logica luptei interne permanente pentru că există o frică ce aparține unui grup restrâns de oameni suiți în vârful USR și le e teamă de a pierde funcția”

„În momentul acesta USR a ajuns la apogeul unei situații care a tot evoluat din 2019, am plecat de la un scor de 23% extraordinar de bun și suntem la 8-10%, pe fondul unei măcinări interne permanente. Din păcate, USR trăiește în logica luptei interne permanente pentru că există o frică ce aparține unui grup restrâns de oameni suiți în vârful USR și le e teamă de a pierde funcția. Toți pașii din ultimii 2 ani au fost motivați de teama asta. Scăderea în sondaje e generată de teama conducerii de a pierde controlul. Numărul celor care au acces la decizie e tot mai mic, se vorbește de o majoritate de 14-11, în realitate e vorba de un grup de 4-5 persoane care iau deciziile, perfect împăcați cu logica unui USR de opoziție, atât timp cât se asigură intrarea în Parlament. Cel mai important e să se poată dezbate problemele interne. Dacă asta are ca preț o plecare, eu sunt dispus să mi-o asum. Din păcate, intern orice dezbatere e limitată la maximum, iar contestatarii au fost eliminați. Un exemplu grăitor – fostul președinte al filialei Diaspora, Emanuel Stoica, a fost suspendat în primă etapă pentru că a criticat conducerea de la acel moment, iar în aceste zile sunt șanse ca el să devină membru al BN. Și au fost inițiate proceduri disciplinare și e iminentă excluderea sa din partid”, a declarat Andrei Lupu pentru G4Media.

Citește și Andrei Lupu, deputat USR, după ce Spitalul Județean Ploiești a rămas fără cardiologi: „Nicio reacție dinspre Ministerul Sănătății”

Back To Top