Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost depistat marți în Ploiești. 
  • Acesta are de executat patru ani și 8 luni pentru conducere sub influența alcoolului

Patru ani și opt luni. Aceasta este pedeapsa primită de un tânăr în vârstă de 28 de ani din Ploiești după ce în 2016 a fost depistat la volan sub influența alcoolului. Acesta a fost încarcerat la penitenciarul Mărgineni. 

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești au pus în aplicare miercuri un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Jucătoria Sectorului 2 București, pe numele unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în municipiul Ploiești.

Acesta a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, faptă săvârșită în luna februarie a anului 2016, în stare de recidivă postexecutorie.

Citește și:  Alexandru Vane, subprefect: „Serviciul Public de Pașapoarte Prahova îi așteaptă pe copii cu surprize inedite în cadrul evenimentului Pașaport pentru Vacanță”

În cauză, polițiștii au procedat la conducerea acestuia la Penitenciarul Mărgineni, judetul Dâmbovița, unde a fost încarcerat.

Back To Top