Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Autorul furtului a fost prins în urma unei descinderi care a avut loc marți în Ploiești
  • Fapta a fost comisă în noaptea de 20 spre 21 mai. 

Un ploieștean în vârstă de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore fiind acuzat de furt calificat. Acesta este suspectat că în noaptea de 20 spre 21 mai a spart un autoturism parcat în Ploiești din care a furat bunuri în valoare de aproximativ 3000 de lei. 

Comunicatul IPJ Prahova

La data de 31 mai a.c., polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești au efectuat o percheziție domiciliară în municipiu, la o persoană bănuită de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 20 spre 21 mai a.c., un bărbat în vârstă de 38 de ani ar fi sustras dintr-un autoturism, bunuri în valoare de 3.000 de lei.

În urma probatoriului administrat față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Back To Top