Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un bărbat de 56 de ani din Filipeștii de Pădure este cercetat penal după ce a găsit o sumă de bani și nu a anunțat Poliția
  • Prejudiciul a fost recuperat. 

Polițiștii Secției de poliție rurală Florești au identificat miercuri persoana bănuită, în cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușire a bunului găsit.

Din cercetări, a reieșit faptul că, la data de 14 mai a.c., în jurul orei 12.00, un bărbat din comuna Filipeștii de Târg ar fi plecat de la domiciliul său, cu intenția de a ajunge la un magazin din zonă, pentru a achiziționa mai multe piese auto, moment în care a realizat faptul că nu mai are cei 400 de lei, dându-și seama că i-ar fi căzut din buzunar.

În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea persoanei care și-ar fi însușit banii, ca fiind un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Filipeștii de Pădure.

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii acestuia. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.  Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru lămurirea tuturor aspectelor în cauză.

Back To Top