Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Pentru perioada Rusaliilor catolice, duminică şi luni, autorităţile locale vor impune restricţii de circulaţie pentru camioanele de mare tonaj (peste 7,5 tone).
  • Restricţiile sunt aplicate în zilele de 5 şi 6 iunie, în intervalul orar 6,00 – 22,00.

 Ministerul de Externe a emis o atentionare de călătorie pentru românii care se află sau intenţionează să se deplaseze în/prin Ungaria.

Restricţiile sunt aplicate în zilele de 5 şi 6 iunie, în intervalul orar 6,00 – 22,00, potrivit Agerpres.

Transporturile de animale vii, bunuri perisabile, combustibil şi alte bunuri de primă necesitate nu se supun acestor restricţii. De asemenea, transporturile umanitare sunt exceptate de la restricţiile de circulaţie, potrivit unui comunicat de presă citat de Agerpres.

Cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Budapesta, +3613847689, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României la Budapesta: +36305356912.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor budapesta.mae.ro, gyula.mae.ro, szeged.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Back To Top