Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apostol
Categorie: Actual
  • Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, membru USR, a răspuns materialului prin care președintele filialei județene a USR, Andrei Lupu, și-a exprimat nemulțumirea față de conducerea formațiunii politice.
  • „După ce am avut curajul să spun că lucrurile nu stau bine în partid și că suferim din greu din cauza conducerii arbitrare și de gașcă, a pornit o întreagă campanie de denigrare la adresa mea”, a spus Andrei Lupu în materialul menționat.

„Regretabil este faptul că domnul deputat încearcă să-și justifice acțiunile de denigrare ale partidului din care încă face parte printr-o postare publică. Și mai regretabil este că încă nu și-a dat demisia, dupa ce a anunțat public că se gândește și că sprijină un alt proiect politic. Nimic nu scuză, însă, lipsa de implicare la nivel județean din postura de președinte USR Prahova. Domnul deputat încearcă să mai păcălească membri USR încă o perioadă, până va trece la dreapta tătucului său politic, domnul Cioloș, sperând într-o rupere a USR Prahova sau într-un ajutor dat amicului său politic, domnului deputat Polițeanu. Ambii sunt la fel de vinovați pentru ce se întâmplă în USR Prahova și, dacă mai au un pic de decență sau viziune politică, își vor da seama că în USR nu mai au viitor. Sper ca domnul deputat să se țină de cuvânt și să-și dea demisia cât mai repede, altfel va rămâne în istoria politică județeană doar ca un păcălici. USR Prahova este o organizație puternică și, cu siguranță, domnului deputat nu-i se va simți lipsa, având în vedere că implicarea sa pentru comunitatea prahoveană, după aproape doi ani de mandat, a fost zero”, ne-a declarat Cristian Apostol.

Citește și Andrei Lupu, președinte USR Prahova: „USR nu-și propune să fie un partid important sau de mase, pentru că nu poate”

Back To Top