Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alertă meteo cod galben
Categorie: Actual
  • Mai mult de jumătate din țară se va afla, de la ora 12.00, sub alertă cod galben.
  • Avertizarea a fost emisă în urmă cu scurt timp de ANM.

Alerta meteo este în vigoare de sâmbătă, ora 12.00, până duminică, la ora 3.00, în Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Cluj, Caraș-Severin, Covasna, Dolj, Gorj, Hunedoara, Harghita, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Sibiu, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiș, dar și în zona de munte a județelor Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău și Vrancea.

“În intervalul menționat în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, la munte și local în Oltenia și Moldova, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20...30 l/mp şi izolat 40 l/mp”, prognozează cei de la ANM.

Manifestări de instabilitate atmosferică și fenomene meteo extreme vor fi și duminică (5 iunie) în special, în partea de sud-est a țării.

VEZI ȘI: Atenționare de cod galben de inundații în Prahova

 

Back To Top