Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, o avertizare de cod galben de inundații, atenționare valabilă și în Prahova.
  • Pe durata atenționării se pot produce viituri rapide, dar și creșteri de debite cu posibile depășiri ale cotelor de atenție.

 Prahova se află, vineri, sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată. Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o avertizare de cod galben de inundații, atenționare valabilă, vineri, până la ora 22.00. 

Citește și: Prahova intră din nou sub cod galben. Avertizare meteo de furtuni și ploi torențiale

Pe durata codului galben de inundații se pot înregistra viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundații locale, dar și creșteri de debite cu posibile depășiri ale cotelor de atenție.

Astfel, potrivit INHGA, „ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile mici din bazinele hidrografice: Ialomița – bazin superior amonte S.H. Pucioasa; Prahova – bazin superior amonte S.H. Câmpina; Doftana (afluent al râului Prahova); Teleajen – bazin superior și afluenți bazin mijlociu și inferior, județele Dâmbovița și Prahova”.

INHGA a precizat că se pot produce fenomenele hidrologice periculoase cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri mici din bazinele hidrografice: Ialomița – bazin amonte S.H. Moroeni și Doftana – bazin amonte Paltinul. 

Back To Top