Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un tânăr de 30 de ani care s-a urcat la volan sub influența drogurilor și alcoolului a provocat vineri seara un accident rutier pe Bulevardul Republicii din Ploiești. 
  • Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, verificările polițiștilor dovedint și că avea permisul de conducere reținut. 

Un tânăr de 30 de ani riscă să-și petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor după ce s-a urcat la volan sub influența drogurilor și alcoolului, deși avea permisul de conducere suspendat. Acesta a provocat un accident rutier vineri seara în cartierul Albert din Ploiești, pe Bulevardul Republicii. 

Din primele verificări a reieșit că, un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția centru către comuna Blejoi a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un alt bărbat.

Întrucât conducătorul de 30 de ani avea un comportament suspect a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat rezultat pozitiv la substanțe posibil cu efect psihoactiv.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru prelevare de mostre biologice de sânge.

Totodată, a fost testat și cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul cu Restricții-Reținut.

În baza probatoriului administrat față de bărbatul de 30 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unităţii de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Back To Top