Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

acțiune rutieră
Categorie: Actual
  • Verificările derulate vineri dimineață, de polițiștii de la Rutieră, în zona orașului Boldești-Scăeni, s-au lăsat cu zeci de amenzi.
  • De asemenea, doi conducători auto au rămas pietoni, pentru următoarele săptămâni, din cauza abaterilor de la regulile de circulație.

Acțiunea rutieră derulată vineri, în  intervalul 10.00 – 12.00, în zona orașului Boldești-Scăeni, a urmărit reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

“Au fost controlate 80 de autoturisme și au fost efectuate 35 de testări cu aparatul etilotest. Au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17.700 de lei. Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii rutieri au retras 3 certificate de înmatriculare și au reținut 2 permise de conducere”, au precizat reprezentanții IJP Prahova în bilanțul transmis în cursul zilei de sâmbătă.

VEZI ȘI: Acțiune rutieră Poliție – RAR în Ploiești

Foto: IJP Prahova

Back To Top