Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Două autoturisme au intrat în coliziune, ulterior unul dintre acestea ricoșând într-o altă mașină parcată. 
  • Nu au fost înregistrate victime. 

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs duminică după amiază în satul Mălăiești din comuna Râfov. Testarea cu etilotestul a indicat faptul că unul dintre șoferi consumase băuturi alcoolice. 

Deplasați la fața locului polițiștii au constatat faptul că impactul s-ar fi produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, iar în urma coliziunii dintre acestea a mai fost avariat și un alt autoturism.

În urma accidentului nu au rezultat victime omenești.

Întrucât conducătorul auto în vârstă de 58 de ani, din comuna Sângeru emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea 0,87 mg/l alcool pur în aer expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Back To Top